Overvejer du at tage en lille pause fra jobbet og invitere hele familien med på en lækker ferie i sydens sol? Der er heller ikke noget bedre end at tilbringe vaskeægte kvalitetstid med familien, skabe nye gode minder og få slappet godt og grundigt af. Det er sådan, vi nyder frugten af det hårde karriereræs. Har du fået det som en impulsiv idé, så læs med videre her, hvor du kan få lidt nyttige tips og inspiration til ferien.

Spar penge ved at vælge en afbudsrejse

Vil du gerne af sted relativt hurtigt, så gælder det om at finde en billig afbudsrejse – og dem er der heldigvis en del af. Når du bestiller en afbudsrejse, så sparer du en masse penge, og hvem vil i virkeligheden ikke gerne det?

Betingelserne for disse besparelser er dog, at du skal være klar til at rejse med forholdsvis kort varsel. Her kan der være tale om alt fra et døgn til nogle uger. Det afhænger af den enkelte afbudsrejse. Samtidig er det ikke altid muligt at specialdesigne sin ferie på samme måde, som hvis du bestiller i god tid. Det er simpelthen fordi, andre har bestilt før dig og dermed har haft størst udvalg at vælge imellem.

For nogle er det dog en del af spændingen ved at vælge afbudsrejser, at man ikke helt ved, hvor ferien kommer til at gå hen, og hvordan den kommer til at forme sig. Her tager folk simpelthen fri i en bestemt uge, og så ser de, hvilke ferier der er ledige, når tiden nærmer sig.

Her finder du det største udvalg af afbudsrejser

Vil du have et størst muligt udvalg at vælge imellem, så skal du vælge mellem afbudsrejser fra København. Det skyldes simpelthen, at der udbydes flest rejser fra denne lufthavn, og du har dermed mulighed for at vælge nogle rejsedestinationer, der ikke tilbydes andre steder i landet. Det kan måske virke lidt upraktisk, hvis du kommer fra Jylland, men her må du gøre op med dig selv, om du vil tilføje lidt køretid for at få en ønsket feriedestination.

Øremærk tid til afslapning på ferien

Hvis du tager på ferie med det formål at lade batterierne op, så pas på med ikke at overfylde aktivitetskalenderen. Selvfølgelig vil du gerne opleve en masse ting sammen med familien, når du er afsted, men det er også bare så vigtigt, at du sørger for, at der er tid og ro til afslapning. Vær i nuet, lad ekstra tid stå til rådighed til impulsive ting.

Selvom du måske har børn med, så skal de nok hygge sig og have det sjovt, selvom det måske kun er hver anden dag, I skal på udflugt. Flad ud på en liggestol ved stranden, eller lig ved poolen med en iskold drink i hånden, og nyd de smukke omgivelser. Sørg for at få ladet batterierne godt og grundigt op. Man kan nemt blive overmættet af sanseindtryk, hvis ikke der bliver sat tid af til at slappe af.