Mænd er ofte ret pragmatiske og derfor også ret svære at give gaver. Hvis du har en man i dit liv, som du synes fortjener en gave, så er det imidlertid ulejligheden værd at forsøge at finde den perfekte gave til ham.

Jo ældre og mere erfaren en mand bliver, jo sværere er det dog at finde den slags gaver. De har efterhånden det hele, og derfor aner de ikke, hvad de skal skrive på deres ønskeseddel. Denne tendens har dog været medvirkende til, at de såkaldte oplevelsesgaver har oplevet en massiv popularitetsstigning i de seneste år.

Nu behøver du ikke at give manden i dit liv noget nyttesløst, som alligevel bare kommer til at samle støv på hylden eller i skuffen. I stedet kan du give ham en god oplevelse, som han aldrig ville have givet sig selv, men som han med garanti vil elske. En oplevelse som for evigt vil være godt gemt som et minde.

Der er naturligvis heller ikke noget galt med praktiske gaver – så længe man lægger tanker bag.

De ekstreme oplevelser

Oplevelsesgaver er ofte blevet forbundet med ekstreme oplevelser, og det er heller ikke helt forkert. Der findes i hvert fald en håndfuld ekstreme oplevelser, som du kan berige manden i dit liv med gennem en gave.

Hvis har er til den slags, vil han helt sikkert synes, at faldskærmsudspring er sjovt. For en lidt mere alternativ, men stadig ekstrem og adrenalinfyldt, oplevelsesgave, kan du give ham muligheden for at komme på bridgewalking. Det er præcis, hvad det lyder som; du får lov til at gå på ydersiden eller på toppen af en af Danmarks største broer.

De rare oplevelser

Måske er manden i dit liv en smule ældre, eller måske vil han hellere bare tage det stille og roligt. I så fald vil han måske sætte mere pris på en whisky- eller ølsmagning med en kammerat. Det er snart muligt at komme til smagninger med alle tænkelige former for spiritus, så er det er bare med at vælge, hvad han vil sætte mest pris på.

Ofte vil en sådan oplevelse starte med en rundvisning på bryggeriet. På den måde kan han lære en hel del om processen, hvis det skulle have hans interesse. Hvis ikke, så er der derefter rig mulighed for at smage på de gode varer. Hvis manden i dit live godt kan lide spiritus og det gode liv, så er dette den oplagte gave til ham.

Alternativt kan du give ham en professionel barbering i gave. Der er noget helt specielt og luksuriøst, ved at blive barberet med kniv og børste. Særligt hvis han har et stort skæg, kan en professionel barbering virkelig gøre underværker.

Lige meget hvem manden i dit liv er, så er der garanteret en oplevelsesgave, som han vil blive glad for. Det er nemlig en gave, der aldrig samler støv