I en travl hverdag kan det være svært at nå det hele. Det er altid dejligt at kunne optimere og spare tid, hvor man kan. For mange er transport en af de store tidsslugere. Der er masser af tid at spare til og fra arbejde samt rundt i byen med et el-løbehjul. 

Transport kan være både dyrt og tidskrævende. Det er der heldigvis råd for. De populære elektriske løbehjul er at se overalt i byerne! Det er der en grund til. Det er nemlig en super smart måde at komme hurtigt rundt i byen og på arbejde på meget kortere tid og uden sved på panden. Læs meget mere om el-løbehjul på mikromobilitetsbloggen ‘Ride Electric’

Spar tid og penge

Med et elektrisk løbehjul behøver du ikke længere bruge tid på et vente på offentlig transport. Samtidig slipper du for at dukke op på arbejde udmattet og varm efter en lang cykeltur. Et elektrisk løbehjul får dig frem og tilbage både hurtigere og nemmere end andre transportmidler.

I Danmark må man køre op til 20 km/t på et elektrisk løbehjul, så det er jo væsentlig hurtigere end en cykel. Samtidig kan mange af de lækre kvalitetsløbehjul køre op til 20 km på en enkelt opladning! Så man behøver ikke tænke på strøm, selvom man skal mange forskellige steder rundt i en travl hverdag.

Der er nogle forskellige krav, man skal være opmærksom på, inden man begiver sig ud på sit nye løbehjul. Du må fx ikke være alt for alkoholpåvirket, når du skal drøne rundt i byen. Der er et lovkrav på en promille på max 0,5. Samtidig skal man være fyldt femten år for at måtte køre alene på et elektrisk løbehjul. De fleste færdselsregler derudover er indtil videre svarende til dem for cyklister.