Hvis man gerne vil frem i sin karriere, er det vigtigt at have en digital tilstedeværelse. Uanset hvad man foretager sig, kan der være en fordel ved at være online og at have en stærk tilstedeværelse. Det kan man gøre på flere måder. Læs med her og lad dig inspirere til at finde et godt digitalt fodfæste.  

I en mere globaliseret og digitaliseret verden bliver det mere vigtigt for både små som store virksomheder, at have en digital tilstedeværelse. Selv som privatperson er det svært at undgå den digitale verden. Med sociale medier, streaming og andre tjenester, opholder man sig i internettet i mange flere timer end man måske ville forvente.  

Beskyt dig selv 

Ligesom man ville tage sine forholdsregler når man bevæger sig ud på ukendte områder, bør man også tage sine forholdsregler når man er online. Det er svært at vide hvornår man er blevet udsat for et digitalt angreb, så jo flere forebyggende man kan tage i brug, jo bedre. Ud over at sørge for stærke sikkerhedskoder og et antivirusprogram, kan du også armere dig selv med VPN

VPN står for Virtual Private Network og tilbyder en sikker måde at bruge internettet på. Måden servicen er kryptere på, gør nemlig din internetforbindelse mere sikker. Så når du sidder i offentligheden med trådløs forbindelse til internettet, kan du føle dig mere sikker med VPN. 

Værktøjer til digitalt liv 

Der følger ikke en manual med til et digitalt liv, selvom en stor portion af vores private og erhvervsrelaterede liv finder sted på internettet. Især som virksomhed – uanset om man er en lille enkeltmandsvirksomhed eller en stor Gazellevirksomhed – er det utroligt vigtigt at gardere sig imod potentielle digitale angreb. Heldigvis findes der forskellige værktøjer man kan tage i brug for at styrke IT-sikkerheden

For at få et godt digitalt fodfæste, er det centralt for sin egen og eventuelt sin virksomheds sikkerhed, at styrke IT-sikkerheden. Det kan blandt andet gøres ved hjælp af VPN.