Har du metalarbejde, der skal udføres? Det kan der være behov for i mange henseender. Samtidig er det noget, de færreste selv kan stå for. Der er nogle håndværksmæssige opgaver, man nogle gange godt selv kan stå for, men lige her er der tale om ting, der er bedst i fagkyndiges hænder. Ravnsgaard Metal kan hjælpe jer, uanset hvilken type af smedearbejde, I egentlig har behov for. Det kan også være, I faktisk er i tvivl om, hvordan en opgave skal løses.

Hvis det er tilfældet, kan det godt betale sig for jer at få en snak med virksomheden, der vil kunne pejle jer i den rigtige retning. Så er chancen for, at I får et godt stykke arbejde udført, noget større. Det kan være, I oprindeligt havde tænkt på en bestemt løsning, men at det viser sig, at der faktisk er mere hensigtsmæssige måder at få det gjort på.

Alt til industrien

Når det kommer til industrielle komponenter, er det alfaomega, at der er styr på præciseringen. Her skal komponenterne passe ind i forskellige sammenhænge, og det nytter ikke noget, hvis ikke målene passer. Med et speciale i netop disse komponenter, ved I, at det er noget, der bliver fokuseret på – så I kan være sikre på, at I kan anvende det, I køber ind, med det samme. Derfor dækker kompetencerne da også over alt fra 3D-målinger til svejsning.

Der er nogle opgaver, der klassisk tænkes som hørende til smedefaget, mens andre af de løsninger, der tilbydes, måske i højere grad tænkes som noget, der hører ingeniørfaget til. Det skyldes en fusion af virksomheder, der gør, at der er kompetencer inden for begge områder, som i samspil er med til at give jer løsninger, der måske ikke på samme måde fås andre steder. Se meget mere om det på hjemmesiden.