Langt de fleste af os går højt op i vores udseende og det er der en god grund til. Hvis vi føler os komfortable i vores egne kroppe vil vi hurtigt også have mere selvtillid, som vi kan benytte os af når vi skal igennem en lettere presset hverdag. At vide at man ser godt i tøjet kan også være meget motiverende og gøre en mere oplagt til at håndtere dagen.

I denne artikel får du nogle gode råd til, hvordan du altid kan se smart ud i tøjet – også når du er på arbejde og det virkelig gælder om at sende de rette signaler.

Få en god morgenrutine

Den bedste måde, hvorpå du kan sørge for at du ser smart ud i tøjet, er at sørge for at have en god morgenrutine. Hvis du stresser derudaf og løber fra det ene rum til det anden, før du smækker hoveddøren i bag dig, så er det ikke så mærkeligt, hvis du ikke ser helt oplagt ud, når du ankommer på arbejde.

Du kan med fordel anskaffe dig et sminkebord, og gerne et med spejl. På den måde har du et fast sted, hvor du kan gå i gang med at lægge din makeup og gøre dig klar til dagen. Et sminkebord tvinger dig også til at sidde ned, hvilket er meget fint. På den måde bliver du nemlig ikke motiveret til at rende rundt uden rigtig at få lavet noget alligevel.

At lægge ens makeup om morgenen kan endda med at blive til et helt afslappende ritual for dig. Det er det for mange andre mennesker her i landet, så hvorfor skulle det ikke også være det for dig?

Hvis du ikke har plads til et stort sminkebord

Har du ikke plads til et helt stort sminkebord derhjemme, som du kan sætte dig ned ved hver morgen? Så kan du også benytte et ganske almindeligt hjørneskrivebord. De er ofte en del nemmere at få plads til.

Hvis du skal have et ganske almindeligt skrivebord som dette, så handler det dog også om, at du er lidt smart med hvordan du opbevarer dine ting. Invester i nogle gode hylder som du hænger op ved siden af dit bord og du har dine sminketing stående på. Eller skaf eventuelt nogle flotte kurve, som du kan dine ting liggende i under eller ved siden af bordet.

Læg tøjet frem aftenen før

Var det noget som din mor opfordrede dig til da du var børn? Det er altså en meget god ide at gøre.

Langt de fleste af os har ikke meget hjernekapacitet at trække på om morgenen og vi bør helst ikke foretage os nogle videre betydningsfulde beslutninger. Og det er en ret vigtig beslutning hvad det er for noget tøj vi render på arbejde i. Du vil trods alt gerne sende de helt rette signaler til både din chef og kollegaer.

Gør derfor dig selv den tjeneste at planlægge dit tøj dagen efter om aftenen før du går i seng. Og læg det frem på en stol i værelset.