Hvis du brænder for fiskeri, er der masser af forretningsmuligheder til rådighed for dig. Her er 10 virksomheder, som du kan starte med fokus på fiskeri:

1. Fiskeguideservice

Hvis du kender din vej rundt om en sø eller flod, hvorfor så ikke dele din viden med andre? Du kan starte din egen fiskeguidetjeneste, hvor du kan lede grupper af fiskere (og kvinder) på udflugter og lære dem de bedste steder at kaste deres liner ud.

2. Fiskeklækkeri

Du kan også blive involveret i fiskeopdrætsbranchen og opdrætte og sælge fisk til brug i søer, damme og floder. Dette er en god mulighed, hvis du har noget jord at arbejde med.

3. Fiskericharter service

Har er der blevet indført en ny fiskeart i dit område? Hvis det er tilfældet, kan du starte en virksomhed, der tilbyder en service til identifikation og fjernelse af fisk. Det indebærer, at du hjælper folk med at identificere de nye fisk og derefter fjerner dem sikkert fra deres ejendom.

4. Udlejning af fiskeudstyr

Hvis du ikke ønsker at sælge fiskeudstyr, kan du starte en forretning med udlejning af det i stedet. Dette er en god mulighed, hvis du bor i nærheden af et populært fiskested.

5. Fiskeri charter service

Har du en båd? Så kan du starte en fiskechartervirksomhed, hvor du tager grupper af fiskere (og kvinder) med ud på vandet til en dag med fiskesjov.

6. Organisering af fisketurneringer

En anden forretningsidé er at arrangere fisketurneringer. Det kan være en god måde at promovere dit lokale fiskested på og tiltrække besøgende til området.

7. Skrivning om fiskeri

Hvis du er god til at skrive, kan du starte en blog eller skrive artikler om fiskeri. Du kan også selv udgive en bog om dine yndlingsfiskesteder, eller anmelde ting som Kystfisken.

8. Oprettelse af fiskevideoer

Du kan også lave informative og underholdende videoer om fiskeri. Disse kan lægges online eller sælges som dvd’er.

9. Design af fiskekæder

Hvis du er kreativ, kan du starte en forretning med at designe og sælge din egen serie af fiskegrej. Her er der masser af muligheder for kreativitet, så lad fantasien få frit løb!

10. Drift af et fiskeklækkeri

Endelig kan du altid åbne din egen fiskebutik. Det er en god mulighed, hvis du bor i et område med mange fiskere (og kvinder). Du kan sælge alt fra madding til fiskegrej og endda arrangere fisketure for dine kunder.