Når man er blevet inviteret som gæst til et arrangement eller en speciel middag hos en ven eller et familiemedlem, hører det sig til, at man medbringer en lille gave til værten eller værtinden. Det kan dog godt være svært at finde ud af, hvad man skal købe, og hvad personen, der skal have gaven, godt kan lide. Her må man prøve at sætte hovedet lidt i blød, for at finde ud af hvad personens interesser er, og hvad de sætter pris på. Den gode værtindegave er gennemtænkt og personlig, uden at der er gjort for meget ud af det. På denne side kan du finde mere information om værtindegaver samt flere gode ideer til at finde den rette gave.

Hvad kan man give til værtinden

Hvis værten er en kvinde, er der en masse fine og feminine ting, man kan give i gave. Også uden at det skal koste en formue. Rigtig mange foretrækker at komme med en fin buket smukke blomster, og det er også altid en god løsning, der bliver værdsat. Hvis man vælger at medbringe en buket, er det en god ide at vælge blomster i farver, som værtinden godt kan lide. Det kan også være en æske fin chokolade eller gourmet slik, som er af kvalitet lidt ud over det sædvanelige. Måske kan man endda lave en fin lille gavekurv med blandede lækkerier og små skønhedsprodukter, så der er lidt forskelligt. Gode skønhedsprodukter så som hudpleje, håndcreme eller en velduftende shower gel er også en god gave at give til kvinden, der sætter pris på velvære. En anden ide er at give en lille taske eller makeup pung. Et bud på dette kunne være en taske fra DAY, som laver nogle rigtig fine modeller til overkommelige priser. Du kan finde mere information om disse tasker på disse sider.

Hvad kan man give til værten

Hvis værten er en mand, er det ikke sikkert at blomster, er den rette vej at gå. Der er dog stadig mange muligheder for at finde en god gave, der vil blive værdsat af værten. Her er en kurv med specialøl et fint bud. Det kan også være en god flaske rødvin eller champagne, der måske endda kan nydes i løbet af middagen eller arrangementet. Det er også muligt at købe gavekort i diverse butikker og på internettet til forskellige oplevelser. Blandt andet man kan købe gavekort til øl- eller vinsmagning, eller en cafetur for to. Her er det kun fantasien, der sætter grænser, og hvis blot man kender værtens interesser, er der noget at finde for enhver smag og i mange forskellige prisniveauer. Igen kan gourmetmad eller slik også være en god mulighed. For eksempel er lakrids med chokolade en stor favorit, men det kunne også være en kværn med gourmetsalt eller en gourmet olie. En sidste mulighed er en god bog, hvilket altid er en god gave. Kender man ikke til værtens læseinteresser, kan en bog med mad- eller drinksopskrifter være et godt bud. For mere inspiration til hvad man kan give i vært- og værtindegave så kan du læse med her.