De danske somre handler om at komme udenfor og nyde solen. Hvilken bedre måde at gøre det på end ved at cykle rundt i byen på en stilfuld hollandsk cykel fra Gazelle? Disse cykler er perfekte til hverdagsbrug og kan klare selv det mest udfordrende danske terræn. Hvis du er på udkig efter en sjov og praktisk måde at komme rundt i byen på, er en Gazelle-cykel det perfekte valg!

Når du skal vælge de rigtige gazelle cykler til din pendling, er der nogle få ting, du skal tage hensyn til. Først og fremmest skal du tænke på den distance, du skal køre. Hvis du kun pendler en kort strækning, er en mindre gazellecykel måske mere velegnet. Hvis du derimod planlægger at køre længere distancer, har du måske brug for en større gazellecykel med flere gear. Du skal også overveje, hvilket terræn du skal køre i.

Hvis du for det meste kører på fladt underlag, vil en mere enkel gazellecykel være tilstrækkelig. Hvis du derimod kører på bakker eller i ujævnt terræn, har du måske brug for en mere robust gazellecykel med bedre affjedring. I sidste ende er den bedste måde at vælge den rigtige gazellecykel til din pendling på at overveje dine behov nøje og finde den model, der passer bedst til din tur.

Tips til at cykle i trafikken

Det kan være skræmmende at cykle i trafikken, men der er et par enkle tips, der kan gøre det lidt mere sikkert og behageligt. Først og fremmest er det vigtigt at være synlig. Brug lyst tøj i klare farver, og udstyr om muligt din cykel med lys og reflekser.

Det er også vigtigt at være forudsigelig, så prøv at køre i en lige linje og signaler dine sving i forvejen. Og endelig skal du hele tiden være opmærksom på dine omgivelser. Vær opmærksom på bilerne omkring dig, og vær forberedt på at foretage undvigemanøvrer, hvis det er nødvendigt. Hvis du følger disse enkle råd, kan du cykle sikkert i trafikken.